Cofnij
Email Link
Drukuj
Ilustracja przepisu
–
+
servings
Mniejszy
Normalny
Większy
Odkryj przepis na:
Ciabatta z pieczonym boczkiem i serem Creamland z prażoną cebulką
Wydrukuj przepis
Czas przygotowania:
10
minuty
minuty
Rodzaj:
Kanapka
Porcje:
1
Składniki
1
ciabatta
50
g
sera Hochland Creamland z prażoną cebulką
8
plastrów boczku wędzonego
1
pomidor malinowy
20
g
sałaty roszponki
Instrukcje
Plastry boczku wędzonego wstaw na pergaminie do rozgrzanego do 170ºC piekarnika i piecz przez 8 minut.
Ciabattę pokrój wzdłuż i jej połówki posmaruj serem Hochland Creamland z prażoną cebulką.
Ułóż na to umytą i osuszoną roszponkę, a następnie pokrojonego w plastry pomidora.
Na to połóż gotowy boczek i kolejną warstwę roszponki.
Przykryj górną połówką ciabatty.
Spodobał Ci się przepis?
Obserwuj nas
na Instagramie!
Wróć do listy przepisów