Miejsce pełne inspiracji

Miejsce pełne inspiracji

Przygotowaliśmy inspirujące przepisy na każdą okazję, które podbiją serca i podniebienia Waszych klientów. Każdy z naszych przepisów jest starannie opracowany przez doświadczonych kucharzy, którzy dbają o najwyższą jakość składników oraz wyjątkowy smak.
 
Niezależnie od tego, czy szukasz pomysłów na wykwintne dania, ciekawe przekąski, czy pyszne desery, nasze przepisy z pewnością zainspirują Cię do tworzenia kulinarnych arcydzieł.  Odkryj nowe smaki, eksperymentuj z unikalnymi połączeniami i ciesz się satysfakcją płynącą z serwowania doskonałych dań.

Wybierz kategorię bądź przepis:

All
Burger
Danie główne
Danie orientalne
Deser
Kanapka
Przekąska
Sos
Sushi
Zapiekanka
Zupa
Śniadanie
Bliny z Cremette i łososiem
Bliny z Cremette, rwaną wołowiną i kimchi
Burger na czarnej bułce z filetem z kurczaka, goudą i sosem Marie Rose
Burger z buraka w zielonej bułce z guacamole, cheddarem, goudą i chutneyem paprykowym
Cagliata chowder
Chłodnik Creamland z botwinką i miętą
Ciabatta z pieczonym boczkiem i serem Creamland z prażoną cebulką
Club sandwich z grillowanym kurczakiem, cheddarem, sadzonym jajkiem i sosem cesar
Deser sernikowy Creamland z mango i czekoladową kruszonką
Double burger wołowy w domowej bułce z cheddarem, goudą, bekonem, onion rings i sosem BBQ
Drożdżowy grzebień serowy Creamland
Futomaki Creamland z łososiem i awokado
Futomaki Creamland z paluszkiem krabowym
Futomaki Creamland z warzywami w tempurze
Futomaki Cremette z łososiem i awokado
Futomaki Cremette z tuńczykiem, awokado i marynowaną rzodkwią
Gazpacho z cremette i pieczoną papryką
Kaburamaki Cremette z łososiem, ogórkiem, marynowaną rzodkwią i tykwą
Kanapka Sztokholm
Kanapka z pastą Creamland z wędzoną makrelą
Karmelizowane rainbow z mango i krewetką na słodko
Klasyczny burger wołowy w maślanej bułce z cheddarem, bekonem i piklami
Kopytka z grzybami i pianką Cagliata
Krem z kalafiora i sera cagliata z oliwą truflową
Limonkowo-czekoladowy sernik na zimno
Lunch sandwich
Makaron Udon z indykiem, orzeszkami, edamame, szpinakiem i kremowym sosem
Makaroniki malinowo-poziomkowe z nadzieniem Creamland
Miniuramaki Cremette z awokado, szczypiorkiem i kalmarami w tempurze
Miniuramaki Cremette z pieczonym łososiem, mango i ostrym sosem
Nachosy z serem Cheddar
Naleśniki Creamland z nadzieniem serowo-szpinakowym
Onion Gratin
Panini ze stekiem, cheddarem, piklowaną cebulą, grzybami i sosem pieprzowym
Pasta kanapkowa Cremette z curry i boczkiem
Pasta kanapkowa Cremette z curry i łososiem
Pierożki wonton z nadzieniem Cremland z kaczką
Pomidory nadziewane farszem z Creamland i ciecierzycą
Praliny z morelami i pyłkiem pszczelim
Praliny z pieczonym burakiem i ziarnami słonecznika
Serkowe lody cremette
Sernik baskijski Cremette
Sernik Creamland New York
Sernik Creamland z białą czekoladą
Sernik waniliowo-cytrynowy z mango
Sernik z gorzką cytryną japońską yuzu
Sernik z kardamonem i owocami leśnymi
Ślimaczki z serem, bekonem i sosem pomidorowym
Śniadaniowe zawijańce tostowe z cheddarem
Śniadaniowy twarożek rzodkiewkowy
Sos tatarski do zimnych mięs
Szaszłyki kanapkowe z serem Gouda
Tartaletki owocowe z nadzieniem creamland
Tartaletki z Cremette i jagnięciną
Tartaletki z Cremette i łososiem
Tortilla ziemniaczana
Tosty królewskie z serem Gouda
Twarożkowa Panna Cotta z musem malinowym
Uramaki Creamland z wędzonym łososiem
Wegetariańskie futomaki Cremette w tempurze, z ogórkiem, marynowaną rzodkwią i tykwą
Zapiekanka z pieczarkami i serem
Zupa krem z kukurydzy z Cremette