Cofnij
Email Link
Drukuj
Ilustracja przepisu
–
+
servings
Mniejszy
Normalny
Większy
Odkryj przepis na:
Deser sernikowy Creamland z mango i czekoladową kruszonką
Wydrukuj przepis
Czas przygotowania:
20
minuty
minuty
Rodzaj:
Deser
Porcje:
1
Składniki
SERNIK
300
g
sera Hochland Creamland śmietankowy
100
g
puree mango
50
g
marakui
MUS Z BIAŁEJ CZEKOLADY
300
g
czekolady białej
150
g
śmietany ubitej
CRUNCH
50
g
czekolady mlecznej
100
g
prażynki lub andrutów
5
ml
oleju
DEKORACJA
limonka
liście mięty
Instrukcje
Wymieszaj składniki na sernik, następnie przełóż do rękawa cukierniczego i odstaw do lodówki.
W celu uzyskania musu rozpuść w kąpieli wodnej czekoladę białą i kolejno połącz z ubitą śmietaną.
Czekoladę mleczną rozpuść w kąpieli wodnej, następnie dodaj połamane andruty oraz olej.
Układaj w miseczce, udekoruj kawałkami limonki i liśćmi mięty.
Spodobał Ci się przepis?
Obserwuj nas
na Instagramie!
Wróć do listy przepisów