Cofnij
Email Link
Drukuj
Ilustracja przepisu
–
+
servings
Mniejszy
Normalny
Większy
Odkryj przepis na:
Kanapka z pastą Creamland z wędzoną makrelą
Wydrukuj przepis
Czas przygotowania:
5
minuty
minuty
Rodzaj:
Kanapka
Porcje:
1
Składniki
2
kromki chleba żytniego razowego
200
g
sera Hochland Creamland śmietankowy
100
g
makreli wędzonej
20
g
szczypiorku
15
g
szalotki
15
g
kaparów
25
g
natki pietruszki
1
cytryna
sól i pieprz do smaku
cebula szalotka do dekoracji
koperek do dekoracji
Instrukcje
Połącz w misce ser Hochland Creamland śmietankowy ze wszystkimi pozostałymi składnikami.
Dodaj skórkę startą z cytryny, wyciśnij sok z połowy tej cytryny i wlej do pasty.
Całość dopraw solą i pieprzem.
Kromki chleba posmaruj obficie pastą.
Udekoruj kanapki kawałkami cebuli szalotki i świeżym koperkiem.
Spodobał Ci się przepis?
Obserwuj nas
na Instagramie!
Wróć do listy przepisów