Cofnij
Email Link
Drukuj
Ilustracja przepisu
–
+
servings
Mniejszy
Normalny
Większy
Odkryj przepis na:
Sos tatarski do zimnych mięs
Wydrukuj przepis
Czas przygotowania:
40
minuty
minuty
Rodzaj:
Sos
Servings:
1
Składniki
300
g
sera Hochland Cremland śmietankowy
30
g
kaparów
80
g
marynowanej pieczarki
80
g
ogórka konserwowego
10
g
natki pietruszki
10
g
czosnku pieczonego
sól i pieprz do smaku
Instrukcje
Upiecz czosnek w 120ºC przez około 30 minut.
Posiekaj dodatki i wymieszaj z serem Hochland Cremland śmietankowym.
Następnie dodaj śmietanę oraz drobno posiekaną natkę pietruszki.
Ostudzony czosnek posiekaj i dodaj do masy.
Całość dokładnie wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Spodobał Ci się przepis?
Obserwuj nas
na Instagramie!
Wróć do listy przepisów