Odkryj przepis na:
Porcje: 1
Składniki
- 2 kromki chleba żytniego razowego
- 200 g sera Hochland Creamland śmietankowy
- 100 g makreli wędzonej
- 20 g szczypiorku
- 15 g szalotki
- 15 g kaparów
- 25 g natki pietruszki
- 1 cytryna
- sól i pieprz do smaku
- cebula szalotka do dekoracji
- koperek do dekoracji
Instrukcje
- Połącz w misce ser Hochland Creamland śmietankowy ze wszystkimi pozostałymi składnikami.
- Dodaj skórkę startą z cytryny, wyciśnij sok z połowy tej cytryny i wlej do pasty.
- Całość dopraw solą i pieprzem.
- Kromki chleba posmaruj obficie pastą.
- Udekoruj kanapki kawałkami cebuli szalotki i świeżym koperkiem.
Spodobał Ci się przepis?Obserwuj nas na Instagramie!
Wróć do listy przepisów