Miejsce pełne inspiracji

Miejsce pełne inspiracji

Odkryj przepis na:

Sos tatarski do zimnych mięs

Czas przygotowania: 40 minuty
Rodzaj: Sos
Porcje: 1

Składniki

  • 300 g sera Hochland Cremland śmietankowy
  • 30 g kaparów
  • 80 g marynowanej pieczarki
  • 80 g ogórka konserwowego
  • 10 g natki pietruszki
  • 10 g czosnku pieczonego
  • sól i pieprz do smaku

Instrukcje

  • Upiecz czosnek w 120ºC przez około 30 minut.
  • Posiekaj dodatki i wymieszaj z serem Hochland Cremland śmietankowym.
  • Następnie dodaj śmietanę oraz drobno posiekaną natkę pietruszki.
  • Ostudzony czosnek posiekaj i dodaj do masy.
  • Całość dokładnie wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Spodobał Ci się przepis?Obserwuj nas na Instagramie!
Wróć do listy przepisów