21 i 22 września odbyła się w Olsztynie siódma edycja Ogólnopolskiego Święta Sera organizowanego przez Katedrę Mleczarstwa i Zarządzania Jakością Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego, objętego patronatem prezydenta Olsztyna. Hochland aktywnie uczestniczył w tym Festiwalu ze swoimi stoiskami degustacyjnymi. Celem festiwalu jest ukazanie konsumentom najwyższej jakości oraz wartości odżywczej serów i twarogów produkowanych przez […]
Czytaj więcej
Zestaw displayów do serów Hochland pozwala w stylowy i kompaktowy sposób przygotować śniadaniowy bufet z asortymentem naszych serów. Prezentujemy go podczas warsztatów. Sprawdź, jak możesz odmienić swój bufet!
Czytaj więcej
Warsztaty kulinarno-produktowe Hochland są szyte na miarę. Zakres tematyczny szkolenia i przygotowywane receptury dopasowujemy do indywidualnych potrzeb konkretnej grupy osób. Wspólna praca z produktami jest uzupełniona pakietem materiałów szkoleniowych oraz przepisów.
Czytaj więcej
Nieustannie udoskonalamy receptury, aby zapewnić najwyższą jakość naszych produktów. Cieszymy się, że sery Hochland są doceniane przez konsumentów i profesjonalistów. Dziękujemy za okazane zaufanie!
Czytaj więcej
Rynek gastronomiczny jest dla firmy Hochland bardzo ważny, co widać w rozrastającym się dziale Food Service oraz w powiększającej się ofercie produktów pod marką Hochland Professional. Hochland bezustannie rozwija swój asortyment i pracuje nad nowymi innowacyjnymi produktami.
Czytaj więcej